Lemon Against Cancer

We recommend consulting your health provider to treat any disorder. The purpose of this information is purely educational.

ઉપચારો નીષ્ણાતનું માર્ગદર્શન લઈને કરવા, અહીં આ આપવાનો હેતુ માત્ર માહીતીનો છે. જુઓ લીન્ક

I received this email some time ago. I have already posted this in Gujarati, and now the original article in English.

Lemon Against Cancer

LEMON – 10,000 times stronger than Chemotherap y – (Informative)-

नीबू और पानी मिल कर पीना कैंसर कोशिकाओ को १०००० गुनातेजी से खतम करता है, इसे सबको बताए.

10,000 times stronger than Chemotherapy.

– Well – what a remedy for the disease unbelievable – There is no harm just drinking this water as a normal water, day to day.?   Please pass this on to your family and friends.

hello!!!  just want to share this good information   <mime-attachment.jpg>    <mime-attachment.jpg>

Just cut 2-3 thin slices of lemon in a cup/container and add drinking water so that it will become “alkaline water”, drink it for the whole day, just by adding drinking water further more. Take it as drinking water every day is good for everybody.

The surprising benefits of lemon!

I remain perplexed!

================================

Institute  of  Health  Sciences,  819 N. L.L.C. Charles Street   Baltimore  ,  MD  1201.

This is the latest in medicine, effective for cancer!

Read carefully & you be the judge

Lemon (Citrus ) is a miraculous product to kill cancer cells .   It is 10,000 times stronger than chemotherapy     Why do we not know about that? Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them huge profits.

You can now help a friend in need by letting him/her know that lemon juice is beneficial in preventing the disease.

Its taste is pleasant and it does not produce the horrific effects of chemotherapy.

How many people will die while this closely guarded secret is kept, so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations?   As you know, the lemon tree is known for its varieties of lemons and limes.

You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries, etc…

It is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumor.   This plant is a proven remedy against cancers of all types.

Some say it is very useful in all variants of cancer . It is considered also as an anti microbial spectrum against bacterial infections and fungi, effective against internal parasites and worms, it regulates blood pressure which is too high and an antidepressant, combats stress and nervous disorders.

The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest drug manufacturers in the world, says that after more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that : It destroys the malignant cells in 12 cancers

including colon, breast, prostate, lung and pancreas   The compounds of this tree showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemotherapeutic in the world, slowing the growth of cancer cells.

And what is even more astonishing:   this type of therapy with lemon extract only destroys malignant cancer cells and it does not affect healthy cells.

Institute  of  Health  Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street ,  Baltimore , MD1201

==================================================

Remember to share with your family and friends

Advertisements

ટૅગ્સ:

2 Responses to “Lemon Against Cancer”

  1. ashish doshi Says:

    pranam
    my father aged about 79 yrs is suffering from iron defe. can you send me article about where from we get iron riched food that is your article about i ( lohini unap part 1). i read your article regarding khazur and sukhi kali draksh in oat meal part 2.
    isearched but coul;d not get
    so can you help me sir
    i am fron kolkata india

  2. ગાંડાભાઈ વલ્લભ Says:

    લોહ (આયર્ન-Iron) શામાંથી મળે: જવ, અડદ, વટાણા, વાલ, ચોળા, ચણા, મગફળી, છાલ સાથે બટાકા, શક્કરીયાં, કાળી દ્રાક્ષ ખજુર, પાલખ, અંજીર, દાડમ, બીટ, કેળાં, પપૈયાં, સફરજન, સ્ટ્રોબેરી, રાસ્બરી, પ્લમ, જરદાલુ, બદામ, પિસ્તાં, અખરોટ, કાજુ, ટામેટાં, ઘઉંનું ઉપલું પડ, ઇંડાં, માંસ, મચ્છી, મરઘાં વગેરે.
    આ ઉપરાંત કારેલાં, કેળાં, મસુર, મેથીની ભાજી, શેતુર, સંતરાં વગેરેમાંથી પણ લોહ તત્ત્વ મળે છે.
    લોહ તત્ત્વની ઉણપ
    ઉંમર વધતાં પાચનશક્તી નબળી પડે, આથી પણ કદાચ લોહત્ત્વની ઉણપ વરતાય છે. આ પહેલાં લોહ તત્ત્વ કયા પદાર્થોમાંથી મળે છે તે કહેવાયું છે. એ પૈકી ખજુર અને કાળી સુકી દ્રાક્ષ મને વધુ પસંદ છે. કેટલાક વખતથી હું ખાંડનો ઉપયોગ બને ત્યાં સુધી કરતો નથી. ગોળ અવારનવાર વાપરું છું. ગોળમાં પણ લોહ હોય છે, પણ ડાયાબીટીસવાળા એ લઈ ન શકે. વળી એનો વધુ પ્રમાણમાં ઉપયોગ કરી ન શકાય. સવારના નાસ્તા માટે હું ઓટની રાબ બનાવું છું. એમાં હવે આગલા દીવસે પાણીમાં ભીંજવી રાખેલ ખજુર અને કાળી દ્રાક્ષ નાખું છું. પહેલાં હું એ રાબ ઉકાળતી વખતે ખજુર-દ્રાક્ષ પણ નાખી દેતો, એટલે કે ખજુર-દ્રાક્ષને પણ ઉકાળીને વાપરતો હતો.
    થોડા વખત પર લોહની ઉણપ મને હોય એમ લાગ્યું. આથી બીજો કોઈ ફેરફાર ન કરતાં ખજુર-દ્રાક્ષને ચમચી અને ફોર્ક વડે મીક્ષ કરી રાબ ઉકાળીને તૈયાર થયા પછી એમાં નાખવાનું શરુ કર્યું, અને લોહ તત્ત્વની ઉણપ મને દુર થઈ ગયેલી લાગી. આમ ખજુરને ઉકાળવાથી કદાચ લોહ તત્ત્વ અમુક પ્રમાણમાં નષ્ટ થતું હોય એમ મને લાગે છે. કે કદાચ એનું યોગ્ય પાચન થઈ શકતું નહીં હોય.

પ્રતિસાદ આપો

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / બદલો )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / બદલો )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / બદલો )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / બદલો )

Connecting to %s


%d bloggers like this: